Kolajenli Kakaolu Bar

­čĺźBu pazar, kolajenli bir tarif b─▒rakal─▒m ­čôî ├žok lezzetli bir tarif­čîč


Malzemeler

1 su barda─č─▒ ay ├že─čirde─či

1 su barda─č─▒ hindistan cevizi tozu

3/4 su barda─č─▒ dut kurusu (toz haline getirilmi┼č)

yar─▒m ├žay ka┼č─▒─č─▒ tuz

1 tatl─▒ ka┼č─▒─č─▒ vanilya ├Âz├╝t├╝

1 su barda─č─▒ s─▒cak su

3 tepeleme yemek ka┼č─▒─č─▒ kolajen

kaplama i├žin:

1/3 su barda─č─▒ erimi┼č hindistan cevizi ya─č─▒

1/3 su barda─č─▒ ham kakao

1 yemek ka┼č─▒─č─▒ eritritol


Haz─▒rlan─▒┼č─▒;

Dut kurusu, hindistan cevizi, ay ├žekirde─či, tuz, ve vanilya g├╝├žl├╝ bir blendarda toz haine gelene kadar ├žekin. Ayr─▒ bir kapta kolajen tozu ve s─▒cak suyu homojen bir hale gelene dek kar─▒┼čt─▒r─▒n. Toz haline getidi─činiz kar─▒┼č─▒mla jelatini birle┼čtirin. Ya─čl─▒ ka─č─▒t serilmi┼č bir kaba, 0.5 cm kal─▒nl─▒─č─▒nda yay─▒n ve buzdolab─▒nda 40 dk bekletin. Bu esnada Benmari usul├╝ eritti─činiz hindistan cevizi ya─č─▒na ham kakao ve eritritol├╝ ekleyerek iyice kar─▒┼čt─▒r─▒n. Buzdolab─▒nda bekleyen kar─▒┼č─▒m─▒ ├ž─▒kar─▒p 12 par├žaya dilimleyin. sonra bir y├╝z├╝n├╝ ├žikolataya ban─▒n, ve muhafaza edece─činiz kaba yerle┼čtirin. 15 dakika buzdolab─▒nda beklettikten sonra servis edin.

Afiyet Olsun­čĺĽ